Herinneringen aan de Bron – Wayne Dyer

 

“Twee jaar was ze, toen ze op een ochtend hartverscheurend huilde. Ik nam haar op mijn schoot, wiegde, fluisterde, droogde tranen. ‘Waarom heb je zo’n verdriet?’ Ze snikte, veegde haar snottebel af aan mijn jurk en zei ‘Ik ben pas gelukkig als ik weer bij mijn echte papa en mama ben.’
Stil werd ik van haar woorden. Woorden zo vol van verdriet en ongeluk.
Mijn antwoord was een warme knuffel en nog een.” 

In het onlangs bij Palaysia uitgegeven boek ‘Herinneringen aan de Bron’ van de bekende schrijver Wayne Dyer staan tientallen verhalen van kinderen met herinneringen van voor ze naar de aarde kwamen, gesprekken met God en met overleden familieleden.
De Nederlandse editie is aangevuld met tekeningen. Blij ben ik dat er twee tekeningen in staan uit ons boek ‘Layla en de blauwe vogel’, een sprookjestroostverhaal wat indirect gaat over de papa van Djessy die overlijdt als ze 5 jaar is. 
Djessy: ‘zoals in het boek voel ik ook dat mijn papa voor altijd bij mij is ook al is hij niet fysiek hier op aarde. Ik ben blij dat ik als kind deze tekeningen heb gemaakt en dat mijn moeder dit verhaal heeft geschreven, en dat ik als ik het nu lees en bekijk helemaal voel dat liefde leven en dood overstijgt.’

Meer informatie over dit bijzonder mooie boek ‘Herinneringen aan de Bron’ kun je vinden op www.waynedyer.nl – of www.sunshineforthesoul.nl
Meer informatie over Layla en de blauwe vogel vind je op www.schrijfaanzee.nl

   

schrijf een reactie