BOEK-/SCHRIJF-COACHING EN REDACTIE

Droom je van het schrijven van een boek? Verzamel je je schrijfsels in een la of in een kast en vind je dat het tijd wordt om ze te delen met de wereld maar weet je niet hoe en waar te beginnen? Tijdens een coachingsgesprek kunnen we onderzoeken waar je doel ligt en hoe je daar kunt komen. 

Ben je een beginnende schrijver die praktische oefeningen wilt om het schrijfproces meer in de stroom te brengen? Of ben je een geoefend schrijver en heb je last van een schrijfblokkade?

Je boek geschreven en nu… ? Ben je op zoek naar een uitgever of wil je je boek uitgeven in eigen beheer en heb je behoefte aan een redacteur die meeleest en advies geeft? 

Ik ben schrijfster van meerdere boeken, uitgeefster in eigen beheer en eindredacteur van meerdere boeken waaronder ‘Volk van mijn Volk’ – het gezicht achter de vluchteling, van Yasmin Verschure en ‘Ocean of Love’ – ‘Oceaan van Liefde’ – Quantum healing voor iedereen, van Patricia Grootjans.

Je kunt een mail sturen met je vraag en wie weet kan ik iets voor je betekenen. Mail naar: elizabethvandendries@gmail.com

 

 

SCHRIJFWORKSHOPS

Een schrijfworkshop kan een bepaald thema hebben. Liefde, afscheid, troost, geluk, vier het leven en zo meer.

Een groep vriendinnen die met elkaar vele jaren vriendschap deelden hadden als onderwerp; de eerste ontmoeting.

Een familie waarvan de vader 80 jaar werd namen foto’s mee van vroeger en iedereen schreef een herinnering.

Een groep collega’s koos als onderwerp ‘innerlijk leiderschap’ en zij gingen vanuit de zintuigen schrijven.

Een basisschoolklas schreef over wie ze zouden zijn als ze een dier waren en waarom. Met elkaar maakten zij een boek met verhalen en tekeningen.

Iemand die wist dat hij ongeneeslijk ziek was riep het gezin bij elkaar en samen schreven ze aan de afscheidsviering in de vorm van een gedicht, een brief, een verhaal, een innerlijke monoloog.

Een schrijfworkshop kan ook starten vanuit het moment. Welk onderwerp dient zich aan, en vraagt aandacht. Er kan ook een kaartje getrokken worden waarop een beginzin staat als start van een verhaal. 

Een steentje, een foto, een filmpje, een krantenartikel, een schilderij, een geluid, een geur, een kleur, een smaak, een beweging.

Een schrijfworkshop kan ook gekoppeld worden aan een strandwandeling, aan strandjutten en aan schilderen.

Het is mogelijk om alleen of in een groep een workshop te doen. Wilt u meer informatie, dan kunt u een mailtje sturen naar elizabethvandendries@gmail.com