Van Beppie naar Elizabeth

In april 2014 heb ik mijn voornaam veranderd van Beppie naar mijn doopnaam Elizabeth. De reden? Ik voelde dat ik Beppie ontgroeid was en nadat ik op een dag een dame haar hondje hoorde roepen; ‘ Beppie, kom hier’ besloot ik dat het tijd was.

Ik vroeg mijn moeder om toestemming en zij vond de naamswijziging een heel goed idee. Ze besloot spontaan ook haar naam te veranderen in Appolonia maar een dag later was ze dit vergeten. Zo bleef zij Mientje en werd ik Elizabeth.

Mijn laatst uitgegeven boek ‘Ik lief je’ is mijn naam Elizabeth van den Dries. De eerder uitgegeven boeken staan nog onder de naam Beppie van den Dries. Bij de Nederlandse Bibliotheekdienst zijn ‘Ik lief je’, ‘Konijn’ en Layla en de blauwe vogel’ gerubriceerd onder de naam Elizabeth van den Dries.

schrijf een reactie